Siste nytt

Her holder vi deg oppdatert på det som skjer på Besso Turisthytte til enhver tid.

RSS

Takk for i år!

Snipp, snapp, snute...
Da årets eventyr startet lå det fortsatt endel snø omkring Besso. Vi har feiret store og små gjester og vertskap sine bursdager, vi har feiret bryllupsreiser, vi har vært på Pol-tur med Britt Thorstensen, vi har andektig hørt Knut Hamre presentere det beste innen norsk folkemusikk.
Det har blitt spilt gitar og sunget i stuene i flere sjangre, både til ettertanke og til latterkuler!

Vi har fått Besso sin 80 årige historie servert på gullfat av Kjell Bitustøyl under jubileumsfeiringen.
Alt dette har våre fantastisk flinke hjelpere vært med på bidra til! Takk til dere alle sammen!
Takk også til melkevillige kyr for melk til stølsprodukter og våre litt mer sofistikerte høner for morsomme egg!

Det har vært ett fantastisk fiske, og vi avslutter nå årets eventyr med å
komme på 2 plass i kåringen "Nydeligste mathytte"   -  gratulerer til Mogen Turisthytte med seieren!


Nå pakkes hytta ned - vi takker alle våre gjester for besøket, og for at dere gjør
Besso til ett godt sted å være.

Håper vi ses neste år!

Beste hilsen
Folket på Besso Les mer

Storfisk!

Det gode fisket fortsetter og på søndag morgen trekker vi garna i Lågen for første gang i sommer - da blir det mye fin ørret servert våre kjære gjester,
vi kan love både stekt, kokt, gravet og røyket fremover!
 Les mer

Folkets Favoritthytte



Vi på Besso er stolte av å kunne meddele at vi er nominert som en av seks hytter i Folkets Favoritthytte på www.ut.no ,i kategorien
" Serveringssted med beste mat".
Det vektlegges en meny basert på lokale råvarer, og god hjemmelaget norsk tradisjonsmat.

På Besso serveres det hjemmelaget mat, med fisk fra Nordmannslågen og produkter fra egne kuer.
Vi kan nevne, hjortegryte m/hjemmelaget potetmos, hjemmelaget viltpølse, saltkjøtt, komler og ertesuppe, tradisjonsrik spekemat med tilbehør som rømmegrøt, kokt, stekt og bakt ørret med tilhørende grønnsakerog fløtesaus.

Hjemmebakte kaker,desserter og andre søte fristelser basert på fløte fra kuene.

På vårt frokostbord kan våre gjester foryne seg av havregrøt, hjemmebakt brød og rundstykker, gravet/røkt ørret, viltpølser og diverse oster, syltetøy og marmelader.

Vi håper DU vil gå inn og stemme på Besso som ditt favorittspisested !
 Les mer

Sommerhilsen

I dag skriver vi 24. juli, det er drøye tre uker siden vi åpnet dørene for våre gjester.  Les mer

Besso 80 år

Det er i 2014 hele 80 år siden Ola Sæbø bygde Besso. Ett vakkert eventyr, som startet med en enkel liten stue, uten andre fasiliteter enn god mat, lun atmosfære og ei god seng. Les mer


Siste poster


Tags


    Arkiv