Siste nytt

Her holder vi deg oppdatert på det som skjer på Besso Turisthytte til enhver tid.

RSS

Driverskifte på Besso

Hei alle Besso - venner
Først av alt vil vi, Andreas og Jeanne takke Hege og Odd Anders for innsatsen som er lagt ned over flere år for å gi våre gjester det aller beste på Besso.
Vi har som to eierfamilier siden 2006 hatt felles fokus og felles mål om Bessos beste i alle år.
Nå er , som Hege og Odd Anders skrev i helgen, tiden inne for dem å disponere fritiden annerledes fremover. Takk for fine år til dere!

Så, hva skjer med Besso nå?
Vi, Andreas og Jeanne fortsetter som eiere av Besso . Med på laget som ansvarlig driver har vi Svein Laingen Kjerland .
Svein er oppvokst på Besso - i løpet av sine 20 leveår har han besøkt Besso i 20 somre! De siste årene som vår høyre hånd i alle våre gjøremål på Besso.
Svein sin familie har sterke bånd til Besso og erfaring fra mangeårig drift . Det Svein ikke vet om Besso er ikke verdt å vite.

Vi ønsker Svein velkommen på laget - sammen skal vi sørge for at kuene fortsatt rauter på tunet, at fisken kommer på bordet, at vi har smør til brødet og at alle gjester får varme senger og kulturelle innslag fra driveren selv.
Svein er opptatt av å ivareta Besso som den kulturinstitusjonen hytta er, han spiller selv flere instrumenter,og felespill vil igjen komme til Besso.

Så til dere kjære gjester - her er det bare å bestille rom for sesongen 2018, bestillinger er allerede kommet, og gjøres enklest via post@besso.no

 

 

 

 


Siste poster


Tags


    Arkiv