Møt oss

Kjære Besso-venner!
Det kreves mange hender for å drive turisthytte midt på Hardangervidda. 
Her finnes ett knippe av de flotte folka på Besso. Noen med lang fartstid, noen nye, noen i familie og nære venner, men alle er en del av den samme familien i sommerhalvåret!

Anna

Anna er den mellomste dattera til Jan og Brita. Området fra Nordmannslågen og vestover er der Anna helst vil være. Hun har lang og god erfaring fra turisthyttelivet, og er med på det meste av arbeidet på hytta. Anna møter du alltid med ett stort smil.

Hedda

Hedda er minstejenta i familien. Hun kjenner ikke til ett annet liv enn livet i fjellheimen. Den ene sommeren hun ville prøve noe nytt, tok hun seg jobb på en annen turisthytte. Du kan si hun liker seg best over 1000 m.o.h. Hedda vil du se overalt på hytta og er alltid klar for en hyggelig prat.

Oda

Oda er den eldste dattera til Jan og Brita. Hun har alltid hatt stor interesse for fjellet og for hyttelivet. Hun er ikke redd for en utfordring og har selv drevet turisthytte en sommersesong. Oda er svært allsidig. Hun er like god over grytene som hun er på å fikse gnagsår.

Jan

Vert
De siste atten årene har han vært å finne i fjellheimen som turisthyttevert. Og han stortrives med det. Han er det du kan kalle en god gammeldags potet, han kan like fort være på hodet i ei vaskebøtte som i låven der han fikser noe. Han brenner for lokalmat og gode råvarer, og synes det er ekstra stas å ha fisket den selv.

Brita

Vertinne
Trives best der det er mye folk. Du finner henne helst i resepsjonen der hun mer enn gjerne slår av en prat. Brita er en spreking og kommer til å bli kjent i hver en haug rundt i området. Spør henne gjerne om ett godt turtips neste gang du er innom.
No items found.
Tusen takk!
Din beskjed er sendt.
Vi tar kontakt med deg så snart vi kan.
Ha en fortsatt fin dag!
Oops! Noe gikk galt. Forsøk igjen eller kontakt oss på telefon eller epost isteden.

Kontakt oss

Ønsker du å bestille rom?

Ta kontakt pr mail, eller via kontaktskjema vedsiden av.
957 26 170
post@besso.no
Del oss:
Copyright 2020 Besso Turisthytte AS
Utviklet av Annec design
Rosemaling: Veronica Heimsbakk